Na het succesvolle online congres van dit voorjaar hadden we goede hoop dat er dit najaar eindelijk weer een ‘echt’ symposium kon plaatsvinden en dat we elkaar daar allemaal weer konden ontmoeten. De voorbereidingen voor het najaarssymposium “Alles is stuk, wat nu? Multitrauma ” waren in de afrondende fase en veel leden hadden zich al aangemeld.

De laatste weken is er weer veel veranderd op het gebied van de maatregelen omtrent Corona. Waar we eerst weer met veel mensen samen konden komen en gezellige dingen konden doen wordt dit door de huidige maatregelen weer een stuk minder.

De explosieve groei van het aantal besmettingen in de afgelopen weken en dagen riep bij veel leden, sprekers, de organisatie maar ook het bestuur de vraag op: “Is het verstandig, ondanks dat dit op basis van de huidige maatregelen mogelijk is, om een fysiek congres te organiseren?”.

Het bestuur heeft daarop samen met de symposium commissie gisteravond besloten dat wij het als NVHT nietverstandig achten om het symposium op 3 december door te laten gaan.

We hebben (uiteraard) gekeken of er een mogelijkheid is tot het organiseren van een online event, echter vanwege de korte voorbereidingstijd is dit helaas niet mogelijk.

Wij vinden het erg jammer dat het symposium geen doorgang kan vinden en hopen op jullie begrip hebben voor ons besluit, maar de gezondheid van onze leden staat voorop.

Voor de leden die zich al hebben aangemeld geldt dat het bedrag teruggestort zal worden. Jullie ontvangen hierover bericht.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en de symposium commissie

Suzanne Koster en Anne Kraaijeveld- Trentelman