Vanaf heden is de nieuwe website van het NVHT online.
We hebben afscheid genomen van een in de jaren uit verschillende onderdelen bestaande website die in onze ogen sterk verouderd was.

Allereerst willen we de oude wedbouwers, Ton Ensing en Jan Ceulen, bedanken voor hun inzet afgelopen jaren. Ton verantwoordelijk voor de website en Jan voor de ledenadministratie daarachter.

Met SecureDesign zijn we een frisse start begonnen met een nieuwe moderne website gecombineerd met ledenadministratie en ledendeel in 1 goed functionerend geheel.

De website bestaat uit drie onderdelen:

  • Deel voor professionals.
  • Deel voor de handpatient.
  • Deel voor de leden van het NVHT

Er is veel inhoud van de oude website overgenomen, maar we gaan met het webbeheer / PR commissie nog meer inhoud geven aan de vernieuwde website.

Ook is er met de modernisering van de website gedacht om het logo een frisse moderne uitstraling te moeten geven. In de algemene ledenvergadering van 24-05-19 is er goedkeuring gegeven om dit logo te veranderen. De opdracht aan de designer was om het  idee van het logo te behouden, maar er een moderne touch aan te geven.

Iedereen krijgt voor de login een mail met inloggegevens waarmee je in het ledendeel je gegevens kunt bekijken en je toegang hebt tot het ledengedeelte van de website.
Hiervoor heb je een extra menu-item als je bent ingelogd zodat je makkelijk door de gehele site kunt scrollen en zoeken zonder in en uit te loggen.

De volgende stap is het portfolio. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen m.b.t. dit onderdeel op of gekoppeld aan de website.