Formulieren CHT-NL

U kunt het aanvraagformulier downloaden via deze pagina. Hier staan steeds de meest recente versies met toelichting.

Vul het aanvraagformulier volledig in (niet handgeschreven).
Het is belangrijk dat u het aanvraagformulier ondertekent. U verklaart daarmee het naar waarheid te hebben ingevuld. Zonder ondertekening kunnen wij een aanvraag niet in behandeling nemen. Het typen van uw naam, de datum en plaats is voldoende; u hoeft het document niet handmatig te ondertekenen en apart in te scannen.

In de ‘Toelichting puntentoekenning Nederlands Certificaat Handtherapeut’ vindt verdere informatie hoe u het aanvraagformulier moet invullen. En staat beschreven wat er bij de verschillende items wel en niet bedoeld wordt.

Sla uw document op de volgende wijze op: Naam.Lidmaatschapsnummer.AanvraagCHT-NL.jaar-maand, dus bijv. Janssen.999.AanvraagCHT-NL.2018-01.

U stuurt het ingevulde aanvraagformulier samen met het betalingsbewijs (bijv. printscreen van de overboeking) naar de toetsingscommissie per email: certificering@handtherapie.com.

U ontvangt van de toetsingscommissie een bevestigingsmail, dat de aanvraag goed is ontvangen en dat uw aanvraag bij de volgende beoordelingsronde in behandeling wordt genomen. Houd uw mailbox dus even in de gaten.

NB Uw aanvraag wordt alleen in behandeling genomen na ontvangst van betaling.